torstai 15. tammikuuta 2015

Kuinka yhdeksäs kohta voitettiin

Taannoinen listani jatkuu: 


9. Päivä, jolloin ei jaksa mitään.


Tai niin tämän päivityksen piti alkaa. Tuijotin hetken aikaa kirjoittamaani lausetta ja sisuunnuin. Ei hemmetti lähde minulta taas tuollaista marinajuttua. Äkkiäkös tässä nyt pari kotityötä vääntää.

Otin jo huvikseni (Ja teitä lähinnä ajatellen, minä nyt en oikeasti välttämättä koe autuaaksi tekeväksi tuijotella puhelimelta kuvia likaisista astioista. Enkä siis tarkoita, että tekään kokisitte.) muutamista paikoista kuvia aikomuksenani rutista, etten näitäkään saanut tehtyä. Niistäpä tulikin ennen- ja jälkeen kuvia, jotka ovat suosikkejani. Ensin yllä oleva likainen kattila tilassa, jossa sen kuuluisi olla: 
Tässä loput: 
Tunnustan, että yhdelle sotkupesäkkeelle en jaksanut tehdä mitään. Eikä tälle seuraavallekaan oikein mahda mitään, mutta harjasin hiukset ja kokeilin iloisempaa ilmettä. 
Varsinaisesti kyseessä ei ollut mikään lorvikatarri, mihin tuo kohta yhdeksän viittaa, sillä maltillisesta puuhailusta tuli entistä väsyneempi ja huonompi olo. Jospa johtuisi antibiooteista, joita joudun nyt syömään.

Vedän taas vauvakortin esiin, johan tässä yksi postaus taisi vilahtaa ohi ilman kuu-ukon kuvaa. Joonatan kipeänä ja Joonatan vähän terveempänä, toivon mukaan huomenna on kunnossa.
Voin kohta muuttaa blogin nimeksi "Joonatan edestä, Joonatan takaa". 

Kiitos tarmonpuuskasta, te ihanaiset lukijat, sen ansiosta koen itseni hiukan voittajaksi. Ei hullumpi tunne.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan, mitä ajatuksia sinussa heräsi?