sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Lounaslista, kuinka siinä kävi?

Lounassuunnitelma ja toteutunut:

Ma: Paistettu kananmuna, salaatti, keitetyt vihannekset, leipä   Kyllä!

Ti: Puuro ja pähkinät   * Hesen kautta kotiin

Ke: Papupata   Tiistain puuro tänään

To: Perunamuusi ja papupihvit    Jotain Miehen tekemää herkkua keskiviikolta

Pe: Linssipata     Torstaiksi kaavailtu perunamuusi, papupihvit kastikkeena

La: Solognese-kastike ja spaghetti     Eilistä perunamuusia, porkkanaraastetta, papukastiketta ja perjantain päivällisherkkua

Su: Lauantaina päivälllistä, eli linssipataa, mutta Miehen käsiäalaa


* Myöhästyimme lapsilaumani kanssa kaavailemastani linja-autosta, ja 10 minuuttia myöhemmin lähteneeseen ei mahduttu. Seuraava oli lähdössä 20 minuutin päästä, ja koska olimme jo sen edellisen odotuksen verran seisseet tihkusateessa, kärräsin meidät Heselle. Halvaksi tuli, yksi falafelateria ja pienet ranskalaiset päälle. Limun jaoimme kiltisti kolmeen osaan. Kaikki olivat tyytyväisiä, Joonatankin kätevästi nukkui. Edellinen kerta oli viime kesänä, joten kai nyt jo saikin mennä. 

Ihanaa, lounaita! Sain kuin sainkin joka ikinen päivä tarjolle lämpimän ruuan. Tällä teemalla jatketaan, ensi viikolla kirjoitankin ruotuiskuna koko viikon laihduttamisesta, ja myöskin teemaan liittyen otan kuvat sekä lounaista että päivällisistä, jos vain suinkin muistan. Tulee ehkä panostettua vähän niihin lounaisiinkin, kun niitä täällä esittelen. Viikon päästä palataan taas perinteiseen perjantain laihdutuspäivitykseen, mutta nyt tarvitsen vähän ylimääräistä takamukseen potkimista.

Lenkkiäkin taisin maanantaina uhota. Siirretään se uho huomiselle, tällä viikolla ei vielä irronnut. Muuten tuli kyllä liikuttua ainakin sen verran, että nyt ovat vatsalihakset kipeinä. 

Mukavaista pääsiäisen loppuliukua!

2 kommenttia:

  1. Hauska blogi sulla, pitääpä käydä kurkkailemassa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tervetuloa! Olen tähän yrittänyt kirjoittaa kymmenellä eri tavalla "ihanaa, kun jaksoit kommentoida ja kirjoita toki vastaisuudessa lisääkin, jos jotakin mieleesi juolahtaa". Noin. Sainpas lopulta sanottua. ;)

    VastaaPoista

Kerrothan, mitä ajatuksia sinussa heräsi?