torstai 7. toukokuuta 2015

Paljastus eiliseltä

Ehkä joku miettikin, miten se nyt yötä myöten keittiötä puunasi, mutta valmistui siellä sentään tämä suklaakakkukin. Älyttömän hyvää, enkä ole yksinäni tätä mieltä. Oli ystävän babyshower tänään, niin piti pitää kakku vielä pimennossa, jos vaikka olisi täältä lukenut ja arvannut. 

Käytin kakkuun Suklaapossun
Mielettömän mehevää kakkupohjaa ja tein väliin mascarponepätkistäytteen, josta heivasin mansikat. Nyt ei haettu raikkautta, vaan tuhtia tunnelmaa! Ulkonäkö ei ollut kovin ihmeellinen, unohdin suunnitteluvaiheessa koristelun laskuista kokonaan, ja yöllä löi pää tyhjää juuri levitettyä suklaakuorrutusta hämmästellessäni.

Oli kivat juhlat. Taas. Huomenna Joonatanin kanssa omaa mummoani katsomaan, juhlimme minun äitienpäivääni lasten kanssa sitten ensi viikolla.

2 kommenttia:

  1. Kakku oli NAMIA!! Ja itse olen suklaakakkujen kanssa sen verran puristi, että mun mielestä niihin tollainen varsin koruton koristelu sopii mainiosti: suklaakakussa pääosassa saa/pitää olla nimenomaan suklaa, niin maussa kuin ulkonäössäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, kun tykkäsit! Olen itse asiassa samaa mieltä tuosta koristelusta, mutta olisi siinä nyt joku suklaakonvehti voinut keskellä nököttää. Suosittelen kyllä reseptiä, ei tarvinnut edes kostutusta tuo pohja.

      Poista

Kerrothan, mitä ajatuksia sinussa heräsi?