tiistai 13. tammikuuta 2015

Tusinapostaus

Heipä hei!


Istuskelen tässä Jaakon toimintaterapian odotushuoneen pinkillä sohvalla ja katselen, kun Joonatan rutistelee tyhjästä maissinaksupussista imptovisoitua leluaan. Taitaa pientä unettaa. Vähän alempana näette, kuinka Joonatan syö maissinaksua. Päätin uhkarohkeasti leikitellä kuvien kronologisuudella.

Keksin tässä Jaakkoa odotellessani tehdä tusinapostauksen. Pari yhdentekevää kuvaa, väliin diipadaapaa, eikä oikeasti mitään varsinaista sanomaa. Muut postauksenihan suorastaan huokuvat merkityksiä, har har. 

Tänään näytin pitkästä aikaa hyvältä. Ihan kuin olisi pientä leukalinjan esiintuloa havaittavissa. Päätin räpsäistä teillekin pari kuvaa. Oikeasti otin tusinan, mutta niistä kelpasi vain muutama. Yhdessä näytin vähän Frankensteinin hirviöltä. Mahdollisesti julkaisen senkin jossain välissä. Mutta ei pilata hyvää fiilistä tänään.
Olimme hiukan myöhässä, koska bussilla kesti, kävellessä kesti, ja lopuksi päätimme vielä ajella hissillä kerrosten väliä edestakaisin. Se kun on kiin hauskaa, hissikin vanha ja romanttinen. Tai sitten vaan sähläsin, eikä päästy ajoissa ulos. 
Viimeinen kuva otettiin juuri äsken ihan tätä hetkeä varten. Mukavaa tiistaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan, mitä ajatuksia sinussa heräsi?