perjantai 3. heinäkuuta 2015

Nälkä kasvaa syödessä (ja paastotessa)

No ohohohoo, minä täällä! Päätin kokeilla, josko pari riviä irtoaisi. Olen hiessä uitettu koira, mutta onneksi päivä alkaa olla voiton puolella. Tänään  on nähty vajaan kuukauden ikäinen vauva (halitulihellanduudeli!), käyty parituntinen kauppareissu muksukolmikon kanssa (mukaan tarttui Tangle teaser, oli positiivinen yllätys, pidin paljon!) ja kestitty ystävää päivällisellä. Olen myös syönyt tänään, köh, kolme (!) jäätelöpuikkoa. Päivä alkoi makeannälättömästi, ja kylässä kieltäydyin jäätelöstä, koska olin jo yhden nauttinut. Tekopyhää, kuten myöhemmin ilmeni, sillä popsin kotona vielä toisen, ja kuinka ollakaan, päivällisvieraamme toi jäätelöt jälkiruuaksi. Ups.

Ei kyllä johtunut varsinaisesti eilisestä paastopäivästä, helteellä vain olen pohjaton jäätelölle. Olenkin viime aikoina leikitellyt paastolla toden teolla. Ennen juhannusta paastoaminen tuntui sujuvan niin hyvin, että päätin kokeilla paastota joka toinen päivä hetken aikaa. Virhe. Jaksoin kolmena päivänä koittaa, mutta iltaisin ratkesin aina syömään. Lisäksi välipäivinä oli kohtuus kadoksissa. Tuon kokeilun jälkeen kestikin noin viikon, ennen kuin koin jaksavani taas paastota. Kyllä siinä kahden päivän viikkorytmissä  vaan on paljon järkeä. Sillä tiellä nyt.

Saimme yllättäen kutsun papan luokse. Huomenna siis suuntaamme illan seutuun vierailulle. Sitten takaisin ja mökille heti seuraavana päivänä. Välillä on kivakin mennä tukka putkella.


1 kommentti:

  1. No hei, kolme snickers patukkaa iltapalan kylkeen.. miltäs kuullostais :D nyt vähä kaduttaa..mutta vähä vaan!

    VastaaPoista

Kerrothan, mitä ajatuksia sinussa heräsi?