tiistai 14. huhtikuuta 2015

Muuttopuuhissa?

No ei. Ihan vain säilytystilaltaan ahtaasti asuvan kolmilapsisen perheen vuodenajan vaihtumisen vaaterumba. Lisäksi ovat lapset venyneet, Ahti ohittelee metrin mittaa, Joonatan käyttää jo 90-senttisiä, vaikka onkin korkeintaan 85 cm pitkä, on sen verran tuhti ukko. Jaakko tarvitsee kesäksi liudan uusia T-paitoja, on taas kasvanut viime vuodesta viitisen senttiä ainakin. 

Joten vaatteet kiertävät, pienet osaksi pois ja varastoon, tai suoraan seuraavalle. Olen viime vuosina ollut nykyiseen makuuni turhankin säästäväinen ja tallettanut kaiken mahdollisen vaatetta muistuttavankin. Nyt on kova homma seuloa turhat pois.
Seuraava kuva ei kyllä mairittele edes silmiä siristäessä, mutta en nyt saanut parempaakaan, koska akku ilmoittaa loppumisestaan. Halusin näyttää teille kirpparilta löytämäni (tai ystäväni sen bongasi) hameen, jonka jatkokohtalosta en ole vielä päättänyt. Vähän lyhyt? Tippuu välillä päältä, haitanneeko? Haha, tänä leggishousujen luvatulla aikakaudella ei luulisi olevan niin kamalaa, jos kauppareissulla sukkiksiin verhottu takamus hiukan vilahtaa. Katumuotia jos seuraa, niin katkaisemalla sukkahousut nilkoista voisin huoletta jättää hameen kotiin. T: The Täti
Joonatan tosiaan liikkuu, on se vaan ihmeellistä! Melko hitaasti edelleen, mutta pinteeseen onnistuu jo päätymään. Tai näin hän tämän tilanteen tulkitsi, protestista päätellen.2 kommenttia:

  1. Itseä on kanssa kummastuttanut kovasti se, miten sukkahousut muuttuu housuiksi jos sen sukkaosan poistaa.

    Samaten hieman ihmetyttää tämä urheilumuotikin. Ymmärrän että urheilusuoritusta varmasti parantaa ihon myötäiset asut, mutta ei se varmasti paljoa hattaisi jos niiden vähän sukkahousuja paksumpien trikoiden päälle pukisi löysemmät shortsit. Voisipa sitten käyttää vähän ohuempiakin sukkahousuja. Tämä koskee niin miehiä kuin naisia.

    VastaaPoista
  2. Urheilumuodissa taas koen niiden näyttävän supertehokkailta, varsinkin omaan lahkeet lepattaen liikkuvaan olemukseeni verraten. Ehkäpä tässäkin joku keskitie olisi paikallaan. Epäilisin, että tuplakerros voisi olla kuuma. Enpä tiedä, kun en ole noita teknisempiä vermeitä pitkään aikaan pystynyt päälleni kiskomaan. :P Juoksutrikoita en omistakaan, nyyh.

    Kiitos kommentista! Lisää ihmettelijöitä, tai selityksiä? ;)

    VastaaPoista

Kerrothan, mitä ajatuksia sinussa heräsi?