perjantai 30. tammikuuta 2015

Piukea perjantai

Just ja just henki pihisee. Olen valvonut muutamana yönä liian myöhään  ja tänään se kostautui. Olen ollut täysin pihalla koko päivän. Lähdin lasten kanssa varta vasten ostoskeskukseen alekirjojen hakureissulle ihan vain siksi, että minusta ei ollut normaaleihin kotipuuhiin. Saatiin onneksi ystävä lapsineen mukaan, joten reissusta muodostuikin tosi mukava.

Jaakko hukkasi hanskansa bussiin menomatkalla. Paluumatkan tulimme sattumoisin samalla linja-autolla, ja hanska löytyi. "Ällikällä lyöty" sopii tähän kohtaan.

Vaan sitten itse aiheeseen. Tavoitehousut menevät kiinni! Hengittäminen nyt on muutenkin yliarvostettua. Tulevat viikot toivottavasti näyttävät kuvia housuista, jotka menevät paremmin kiinni. Mukavuuskertoimesta kuitenkin viis, tavoite siintää nurkan takana.

Muillekin haasteille kuuluu hyvää, joskaan eivät ole vielä voitettu. Viimeksi eilen hotkaisin tuplailtapalan puolihuomaamatta selaillen samalla puhelimella nettiä. Tsot tsot! Mutta muistini mukaan tuo taisi olla ainoa kerta tällä viikolla. Muistini ei tosin ole kovin luotettava. Tee on alkanut kuulua jokaiseen päivään, en enää unohda sen laittamista pitkiksi ajoiksi.

Herkkulaatikon pitäminen on toistaiseksi toiminut. Otan 2-6 karkkia päivittäin, ja se riittää. Keskiviikkona ostin kokeeksi tummaa suklaata ajatuksena, ettei haittaa, vaikka söisin sen kaiken heti. Suklaakin kesti jopa seuraavaan päivään!

Liikunnat odottelevat jäissä. Jospa kevät ne sieltä sulattaisi.


Kunpa kesään mennessä... Eiii, nyt iloitaan vain siitä, että noi housut menevät melkein päälle. JIPPII!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan, mitä ajatuksia sinussa heräsi?