tiistai 31. maaliskuuta 2015

Intiassa kuukin on kuumempi

Katsokaa, mitä ihanaa minä sain! Aitoa intialaista käsityötä, kylän markkinoilta ostettu, ihan aidon intialaisen ostamana. Ooh! Järkevä puoleni tiedostaa, ettei sen nyt pitäisi niin ihmeellistä olla, kyllähän tässä itse kukin on nykyään oikea kosmopoliitti, mutta sisäinen maalaistylleröni hyppii posket punaisina tasajalkaa. Iiih!
Meillä oli oikein kiva ilta eilen, jopa niin kiva, että pääsi tapahtumaan pieni sekaannus. Meillähän olevat harvat kello ovatt näppärästi siirtäneet itse itsensä kesäaikaan. Olen suunnitellut ottavani Ikean halpiskellon päiväjärjestyskäyttöön, kuten jo mainitsinkin aikaisemmin, ja nyt siivoillessani nostin sen ikkunalaudalle nököttämään. Sen jälkeen sujuvasti peitin kelloradion kaapitusta odottavilla pyykeillä. 

Arvaatte kai, miten kävi. En ollut muistanut siirtää tuota tavallista kelloa, ja käytimme sitä ajannäyttäjänä. Jonka seurauksena lapset pääsivät nukkumaan vasta yhdeksältä, kun olisi pitänyt ehdottomasti kahdeksalta laittaa. Jaakko heräsi 6.45, ja on nyt tosi väsynyt. Voi äiti, minkä teit.

Naapurustossamme asuu intialainen nainen, jonka kanssa olen silloin tällöin leikkipuistossa jutellut. Tarkoituksenani on ollut koko talven ajan kutsua hänet meille syömään, varsinkin kun Mies on innostunut intialaisesta keittiöstä. Lopulta onnistuinkin, ja hän sitten yllätti tuliaisilla kotimaastaan. 

Mies laittoi parastaan, ja teki vieraaseenkin vaikutuksen. Ihan syystä, ruoka oli taivaallista. Saatiin aitoustodistus! Saa kadehtia, sai minut ainakin nostamaan nokkaani hitusen verran taivasta kohti. Sitä tulee niin sokeaksi toistuville asioille, ja alkaa pitää itsestäänselvyytenä vaikka ravintolatasoista ruokaa päivittäin eteen kannettuna. Hyi minua.


Thanks for the photo, C!


Kuva on vieraamme ottama, minullehan ei tullut mieleen ennen jälkiruokaa. Oma annokseni olisi ollutkin isompi, hah.
Kakkuset näyttävät ehkä tutuilta... Tarjollepano ei kenties täytä kaikkien esteettisiä standardeja.

Koko päivällisessä parasta oli tietysti hyvä seura, ja otamme ehdottomasti uusiksi. Mukavaa saada uusia ystäviä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan, mitä ajatuksia sinussa heräsi?